Soluţii

Printre soluţiile oferite de firma noastră se numără:

  • Proiectarea mecanică şi electronică

Vă oferim proiectarea unui produs mecanic sau electronic de la idee până la produsul final. Colaborăm strâns cu clienţii noştri pentru elaborarea conceptelor şi pentru găsirea soluţiilor astfel încât procesele să se desfăşoare în condiţii optime.

  • Testarea produselor electronice

Vă oferim soluţii pentru testarea echipamentelor electronice, soluţii care includ hardware şi software pentru automatizarea procesului de testare.

  • Realizarea de programe pentru sisteme cu microcontrolere şi pentru PC

Realizăm software specializat pentru sisteme de comandă cu microcontrolere utilizate în diferite domenii, precum şi software pentru PC.

  • Programarea şi integrarea roboţilor industriali KUKA

Echipa noastră de specialişti în roboţi KUKA vă poate oferi diferite soluţii pentru cerinţele dumneavoastră în cazul utilizării roboţilor industriali KUKA. Realizăm punerea în funcţiune şi programarea acestor tipuri de roboţi, programarea de automate industriale, proiectarea unei celule de producţie şi integrarea roboţilor în astfel de celule. Vă oferim, de asemenea, cursuri de specializare pentru roboţii KUKA, cursuri în urma cărora se vor primi certificate autentice KUKA.