Bine aţi venit la PDA Team

Interesul crescut al partenerilor externi pentru piaţa românească a dus la înfiinţarea şi dezvoltarea unor firme specializate pentru toate domeniile. La baza dezvoltării unor produse stă proiectarea, experimentarea, construirea şi testarea unor prototipuri, iar apoi trecerea la producţia de serie.

Având în vedere experienţa îndelungată în aceste domenii a fondatorilor firmei, realizarea unor produse hardware şi software în domeniul electronicii, al mecanicii şi al automatizărilor industriale a fost pe deplin posibilă.

Începând prin colaborarea cu firma Solectron, apoi Schmitz Cargobull, KUKA şi continuând cu dezvoltarea unor alte relaţii de colaborare, firma a început să se dezvolte. Înfiinţată în anul 2004 în scopul de a satisface nevoile unor firme în domeniul testării echipamentelor electronice, compania a început să realizeze treptat proiecte de o diversitate tot mai ridicată, astăzi fiind capabilă să realizeze proiecte complexe şi să le implementeze în practică pe baza relaţiilor de parteneriat cu firme producătoare din ţară.